Kantooradres
Veilingweg 24
6681 LA BEMMEL
Postadres
Postbus 70
6690 AB Gendt
T 0481-423789
F 0481-421858
E info@pittakos.nl
Administratiekantoor PiTTakos BV is de ondersteunende
en helpende hand van de ondernemer in het MKB

ZZP'er succesvoller met goede administratie

Bron: ZZP-Nederland.nl 
 
ZZP’er vindt administratie lastig. Terecht?
Volgens veel nieuwsberichten vinden Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) de administratie van hun bedrijf lastig en tijdrovend. Volgens een recent onderzoek van Myler doet 80% van de ZZP’ers de administratie zelf. Gemiddeld kost dat 80 uur per jaar en wordt dit gezien als een van de lastigste taken.

Administratie geeft inzicht en maakt ZZP'ers succesvoller
Op zich is het begrijpelijk als je nooit iets met een bedrijfsadministratie hebt gedaan, maar tegelijk is de administratie het centrale punt van een bedrijf. Veel zelfstandigen weten eigenlijk niet wat ze verdienen met hun bedrijf en raken daardoor achteraf wel eens in de problemen als er afgerekend moet worden met de Belastingdienst. Cijfers liegen niet en laten de zelfstandige een kijk op de voortgang van hun bedrijf zien. Maar dan moet je wel weten hoe je cijfers moet beoordelen.
 
 
 
 
Bij Administratiekantoor Pittakos BV is uw administratie in goede handen. De ondernemer kan zich volledig toeleggen op zijn/haar activiteiten. Indien u wilt weten hoe u er financieel voorstaat en dient u belangrijke beslissingen te maken, staan we altijd voor u klaar om met u de financiële stand van zaken en eventuele gevolgen te bespreken.