Kantooradres
Veilingweg 24
6681 LA BEMMEL
Postadres
Postbus 70
6690 AB Gendt
T 0481-423789
F 0481-421858
E info@pittakos.nl
Administratiekantoor PiTTakos BV is de ondersteunende
en helpende hand van de ondernemer in het MKB

Verzorgen van subsidieaanvragen en -administratie.

Uw bedrijf kan wellicht in aanmerking komen voor subsidieregelingen. Na kennismaking met uw bedrijf zullen wij nagaan of voor u subsidieregelingen bestaan, die interessant kunnen zijn.
 
Een voorbeeld hiervan is de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk). Dit is een fiscale stimuleringsregeling waarmee de Nederlandse overheid een deel van de loonkosten via de af te dragen loonheffing voor speur- en ontwikkelingswerk, compenseert. In overleg met u kunnen we tezamen deze subsidie aanvragen.
De administratie hiervoor kan gevoerd door PiTTakos, zodat eigenlijk u en/of uw medewerkers alleen een urenregistratie per project dienen door te geven tezamen met een korte omschrijving van de voortgang van het project.
 
Innovatievouchers
Om als een organisatie succesvol te blijven, is het essentieel dat u zich blijft vernieuwen en verbeteren. In de praktijk blijkt dat het niet eenvoudig is om innovaties te realiseren.
Innovatievouchers kunnen dienen tot het verkrijgen van externe kennis van bijvoorbeeld een kennisinstelling zoals een Technische Universiteit. Deze vouchers kunt u eenvoudig door ons laten verwerven. Wij regelen dan het totale innovatietraject.
Het innovatieve karakter biedt vooruitgang en omzet!
 
Deze vouchers kunnen per onderneming of vennootschap worden aangevraagd en zijn uitsluitend te gebruiken voor het verkrijgen van kennis bij een kennisinstelling (waarde vouchers € 2.500 of € 7.500).
Via directe kanalen kunnen wij bemiddelen tussen u en het Ministerie van Economische zaken, als het gaat om informatie en advies, financiering, netwerken en wet- en regelgeving.
 
Wij verzorgen de rapportages en zorgen dat deze tijdig ingeleverd worden.
Omdat het bijhouden van deze administraties vaak tijdrovend is en de mogelijkheden toch aantrekkelijk zijn is het voor ons een uitdaging om deze taken op ons te nemen.
 

Geert-Jan Derksen van Joosten Kunststoffen BV: "Wij komen toe aan ondernemerschap en geven graag de ‘sores’ van administratie uit handen aan een betrouwbare partner, die PiTTakos is. Wij zijn de uitvinder en zij zijn verantwoordelijk voor de verwerking.”

 
Voor nadere toelichting en meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Helen Vermeulen.